Zoeken naar sta voor alles open

Uw zoekactie voor sta voor alles open leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie heeft zin?
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ?  Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Wie heeft zin?
Pijper 43 jaar Antwerpen - Herentals
Pijpen en rimmen
Wie kan er mij morgenmiddag tussen 12u en 14u discreet ontvangen in de buurt voor een Pijpdate. Ben zelf bottom en hou van pijpen en rimmen. Ik slik alles door. Meer is altijd bespreekbaar, sta voor veel open.  
Tom boy 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geil sletje voor dominante man(nen)
Welke dominante man zoekt nog een jonge gewillige, onderdanige boy (28 176 75 16) om verder op te leiden tot een geil lustsletje. Sta voor veel open, laat maar horen wat je in gedachten hebt met mij en wil doen. Of mij laten doen. Tover me eventueel om met geile kledij, lingerie, enz... en leidt me op zodat ik me gedraag zoals het hoort. Ik kan gemakkelijk verplaatsen en me regelmatig vrijmaken.  

Geil sletje voor dominante man(nen)
Stef 34 jaar Antwerpen - Geel
Wil me nog een lekker laten neuken wie zin
34 170 84 16 bot niet slank wie wil me vandaag lekker neuken ik kan niet ontvangen wel verplaatsen neuk me als jou sletje mmm mag man koppel trio sta voor alles open  
Peter 49 jaar West-Vlaanderen - Avelgem
voor vandaag
Ik zoek bi kerels om lekker mee te vrijen. Tongen strelen, rukken, ev; ook meer. Sta voor veel open. (zoek reeds lang naar geïnteresseerden in plassex). Ik ontvang, of verplaats in omgeving.max 15KM enkel fiets. Doe geen blind date... ben 50j 1,7m 75kg  
Lenn 30 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Top met niveau gezocht die me kan ontvangen op zaterdag 11/05
Sportieve en zeer discrete kerel met stats 168/72/19, donker haar en donkere ogen, stoppelbaardje en twinky gezicht en zoals de titel dus zegt aan het uitkijken naar een gezonde, hygiënische, discrete en geile-passionele top die me deftig kan ontvangen voor een lekkere date op zaterdag 11/05. Geen interesse in hotelkamers of dergelijke. Ik val op ouder en stevig gebouwd, dus géén slanke mannen aub. Behaard is plus, zelf ben ik geschoren op lichaam. Ik sta voor veel open, alsook foto/film voor privé gebruik en bij fijne date fuckbuddy. Iemand die graag en goed kan masseren ook interessant, zelf masseren doe ik niet. Verder hou ik van tongen, pijpen, gelekt worden en geneukt worden. Liefst lekker passioneel en langdurig waarbij je meerdere keren klaarkomt. Reageer enkel en alleen als je valt in wat en wanneer ik zoek, met deftige omschrijving en stats van jezelf en hoe je een date concreet ziet en met foto.  

Top met niveau gezocht die me kan ontvangen op zaterdag 11/05
Gever 56 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Gebruik me.
Hou jij van een naakte man waarmee je kan experimenteren? Je kan alles rustig bekijken en betasten, dus ook ideaal voor beginners of ontdekken in de bi- wereld. Sta ook open voor een geile dokter. Sta voor veel open. Grijp deze kans. Eerst geantwoord is eerst bediend.  
Tonger 56 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Genieten van elkaars sapjes
Hou je ook van lekker nat tongzoenen met overvloed aan speeksel? Elkaar wederzijds pijpen, voorvocht proeven, klaarkomen in de mond en met het sperma in de mond tongzoenen. Meer kan, sta voor veel open.  
horny bottem 58 jaar Oost-Vlaanderen - Wichelen
gangbang voor vandaag en weekend
wie er zin in heeft is welkom ,ben bottem in lingerie en sta voor alles open ,pijpen ,slikken geneukt worden ,poppers en meer .Kan vrij ontvangen ,liefst meerderen ,graag slank en -85kg ,heb je andere wensen ,laat maar horen ,reactie met stats en foto is antwoord,heb zin in veel zaad te proeven ,57-172-70-16-onbehaard,travje of koppel eveneens welkom  

gangbang voor vandaag en weekend
10 dagen
EVD 24 jaar Oost-Vlaanderen - Kruishoutem
Onerv. bttm
Ik ben een nog jong onervaren bttm sletje/sissy op zoek een dominante meester(s) of daddy die mij volledig onder handen wil nemen. Ik ben erg gehoorzaam en doe wat mijn meester mij opdraagt. Ik sta voor veel open, veel bespreekbaar. Antwoord niet op berichten met maar 2 woorden… kan mij gemakkelijk verplaatsen maar enkel overdag.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10